Nettbutikk

 

Print av dine egne motiv      

Bestilling av ditt eget bilde foregår i to trinn:


  1. Først legger du inn data på bildet (størrelse, medie, ramme osv), går til bestilling og betaler. Det gjør du ved å klikke på Vis detaljer i boksen til høyre.
  2. Så sender du bildefila som du vil ha printet til meg ved å bruke skjemaet helt til høyre. Ønsker du andre formater, papirer eller utførelser enn de du finner her, så send meg en epost, så finner vi en løsning. Fullstendig prisliste for alle formater, papairer og rammer finner du under.


(Det er ingenting i veien for at du kan gjøre det motsatt, om du vil sende fila til meg først, så tar jeg kontakt om ev justeringer eller annet, før du bestiller og betaler)


Levering: Print på papir eller lerret sendes i standard emballasje, på rull eller i kartong. Forsendelse av innrammede bilder gjøres individuelt og som regel etter avtale med kunden. Jeg er fleksibel og ved større bilder vurderer jeg direkte levering til kunden. Dette avtales uansett med kunden i forkant. 


Litt om formater: Digitale kamera har vanligvis et bildeformat på 3:4, dvs en rektangulær form. Bilder fra mobil har nesten samme format (9:16), men er litt mer langstrakt. Ved bestilling får du bildet i filas orginalformat, om ikke annet er oppgitt. Skriv i merknadsfeltet om du ønsker andre utsnitt/format, eller ta kontakt.

Prisene beregnes ut fra bildets høyde, som går på 10 og 10 centimeter, dvs du oppgir kun den høyden som det ferdige bildet skal ha og lengden bestemmes av dette. 

Priser for ulike kombinasjoner av formater, papir og rammer

Spesifiser ditt bilde

Send fil til print

 
 
Nei, fila skal printes slik den er
Ja, korriger farger og eksponering
 
 
 
 

Ferdige veggbilder                                  

Her kan du bestille, betale og få bekreftet kjøp av et utvalg motiver. Alle andre motiver som du finner på noen av sidene, er også til salgs, men for disse må du sende en bildeforespørsel til meg. Da får du nærmere info og priser tilbake. Oppgi nummer eller navn eller beskriv motivet og hvilket format du ønsker, så hører du fra meg. Jeg tilpasser det meste. Alle motivene i butikken her, kan du også se i gallerier eller utstillinger.


Bestilling, kjøp og levering: Du må velge kategori og klikke på ønsket motiv, så kommer du videre til format, papir, ramme og bestilling. Om du bestiller kun print, som kan sendes i papprull, så legger du inn fast pris for frakt, kr 135 i bestillingen. Om du kjøper et ferdig innrammet bilde, så betaler du ikke frakt ved bestilling, dette avtaler vi direkte. 


Alle produkter i nettbutikken har 30 % rabatt fram til 30.4.24. Husk å legge inn rabattkode om du bestiller. Rabattkoden er: "ÅPNINGSTILBUD"  (legges inn øverst når du kommer til bestilling)

SEND BILDEFORESPØRSELbiologos7@gmail.com

Andre motiver?

Har du sett et motiv på noen av sidene her, som ikke ligger i nettbutikken og som du vil ha nærmere info om ? Send meg en epost med navn eller nummer på bildet (eller annen beskrivelse), eller ring meg, så får du mer info.

SEND BILDEFORESPØRSELbiologos7@gmail.com
Telefon48073752