Print på bestilling

Print av dine egne motiver?


Med Epson P9000 kan jeg printe bredder opp til 1.12 m og "uendelig" lengde ( 15 m). 11 fargepatroner og HDX-blekk sikrer profesjonell kvalitet. Ulike papirkvaliteter kan velges, ut fra type motiv og presentasjon. Epson Luster 260 dekker mange behov eller et dyrere Fine art papir til f eks Epson cold Press Bright eller , eller Cold Press Natural. Av bomullslerret bruker jeg mye Epson Canvas Satin.


Hva ønsker du?


Kun print

Innrammet  i glass og ramme

Innrammet og laminert

Printet på lerret og montert på blindramme

Poster/storformat på vegg

Print på polypropylen-duk (bannere)

(Personlig tapet, fra egne motiver)

Plakater,postere, brosjyremateriell


Kvaliteten på det endelige bildet henger nøye sammen med kvaliteten på bildefila. Det er lett å glemme at ved forstørrelser blir alt forstørret, - både det som er bra og det som er mindre bra! Ved behov kan jeg bistå med etterabeid og forbedring av bildefiler før de printes. Hvor stort et bilde kan printes før det går ut over kvaliteten avhenger av flere ting, men oppløsningen/størrelsen på orginalfila begrenser ofte det endelige formatet.


Rammer

Utvalget av rammelister er stort, men jeg har satset på et utvalg profiler som dekker de vanligste behov, ut fra størrelse og type bilde. Malte trerammer går til det meste, men også aluminiumsramme kan leveres. Blindrammer lages etter mål.   


Priser og tilbud finner du HER

 

BANK

Arne J. Mortensen, Turrmoen 115, 2635 Tretten 48073752

E-post: Biologos7@gmail.com. Hjemmeside: Biologos.no. Arkiv: Biologos.photoshelter.com. Org nr 984460058

© Copyright. All Rights Reserved.